Caston Visuals

Visuaalinen markkinointikumppani liiketoimintasi tueksi

Olen Hanna Heinonen, yrittäjä Caston Visualsin takana ja missioni on helpottaa asiakkaiden työtaakkaa, pelastaa päiviä sekä piristää markkinointiviestintää pukien sanojasi kuviksi, väreiksi ja mieleen jääviksi kokonaisuuksiksi. Autan mielelläni mm. yrityksesi markkinointiviestinnän ilmeen suunnittelussa sekä toteutuksessa!

Vahvuuteni on visuaalisessa markkinoinnissa ja palveluuni nivoutuu myös graafinen suunnittelu. Kattavan palvelun takaamiseksi minulla on laaja verkosto, jota voimme tarvittaessa hyödyntää suurempien kokonaisuuksien hallitsemiseksi.

Portfolio

Yhteydenotto

HANNA HEINONEN
Y-tunnus 2772942-4

Parhaiten olen tavoitettavissa sähköpostitse sekä sivuston yhteydenottolomakkeen kautta.

Yhteistyössä

Toimin seuraavien tahojen säännöllisenä yhteistyökumppanina - markkinoinnin toimijana, graafisena suunnittelijana tai valokuvaajana.
”Heinonen on menestynyt tehtävässään kiitettävästi myös vaativissa olosuhteissa. Hän on kuvaajana loistava – kunnianhimoinen, monipuolinen, näkemyksellinen ja taitava. Hän pystyy työskentelemään nopeasti ja tehokkaasti paineen alla. Heinosella on hieno turnauskestävyys, mikä on käynyt ilmi mm. suurtapahtumien tallentamisessa kuvina aamusta iltaan. Heinonen työskentelee kiitettävän itsenäisesti, vastuullisesti ja oma-aloitteisesti.”
S. Holma
Viestintäpäällikkö, SRL