Slide thumbnail

Visuaalinen markkinointikumppani liiketoimintasi tukena

CASTON Visuals

CASTON Visuals

Visuaalisia tekoja markkinointiviestintäsi tueksi.

Caston Visuals on pieni ja tehokas luova toimisto markkinointiviestintäsi tueksi, jonka toiminnan ydin on pukea sanojasi kuviksi, väreiksi ja mieleen jääviksi kokonaisuuksiksi. Nettisivut, joissa yhdistyvät tyylikkyys ja käyttökokemus sekä markkinointiassistenttipalvelut tuomaan yrityksellesi näkyvyyttä sekä arkeesi sujuvuutta ilman pitkäaikaisia sitoumuksia tai rekrytointeja!

Palvelut

brändisi boosterksi.

Uudet verkkosivut tai kasvojen kohotus jo olemassa oleville.

Markkinointimateriaalit digi- ja painotiedostoina.

Selkeät infografiikat tai persoonallinen kuvitus markkinointiisi

Markkinointiassistentti takaa yrityksellesi näkyvyyttä ilman sitoutumista tai rekrytointeja!

”Heinonen on menestynyt tehtävässään kiitettävästi myös vaativissa olosuhteissa. Hän on kuvaajana loistava – kunnianhimoinen, monipuolinen, näkemyksellinen ja taitava. Hän pystyy työskentelemään nopeasti ja tehokkaasti paineen alla. Heinosella on hieno turnauskestävyys, mikä on käynyt ilmi mm. suurtapahtumien tallentamisessa kuvina aamusta iltaan. Heinonen työskentelee kiitettävän itsenäisesti, vastuullisesti ja oma-aloitteisesti.”
S. Holma
Viestintäpäällikkö, SRL

Valokuvaus ja videointi

Valokuvissani päätähtinä ovat hevoset ja koirat. Kuvaan myös ammattimaisesti brändi- ja markkinointikuvat eläinalalla toimiville yrityksille lifestyle-tyylillä. 

Teen edelleen myös esimerkiksi juhla- ja tapahtumakuvausta. Mikäli tarpeenne ei osu omiin vahvuuksiini, suosittelen mielelläni taitavia kollegoitani! Ota siis rohkeasti yhteyttä valokuvaus- tai videointipalveluja etsiessäsi!

Olen Hanna Heinonen ja missioni on helpottaa asiakkaiden työtaakkaa, pelastaa päiviä sekä piristää markkinointiviestintää. Autan mielelläni myös sinun yrityksesi markkinointiviestinnän suunnittelussa sekä toteutuksessa!

Vahvuuteni on visuaalisessa markkinoinnissa ja palveluuni nivoutuu myös graafinen suunnittelu. Kattavan palvelun takaamiseksi minulla on laaja verkosto, jota voimme tarvittaessa hyödyntää suurempien kokonaisuuksien hallitsemiseksi.

Yhteydenotto

Yhteydenotto

Caston Visuals
Y-tunnus 2772942-4

YHTEISTYÖSSÄ

Toimin seuraavien tahojen säännöllisenä yhteistyökumppanina – markkinoinnin toimijana, graafisena suunnittelijana tai valokuvaajana.