Materiaalit markkinointiin

Graafisella suunnittelulla annetaan viestille sen ulkoasu. Se luo ensivaikutelmia, vaikuttaa suhtautumista brändiisi, luo mielikuvia sekä myy. Digitaalisten suunnittelujen lisäksi toteutan mielelläni myös perinteistä printtisuunnittelua. Halutessanne autan myös painotuotteiden valmistuspaikan etsinnässä.

Digiin
& printtiin

Hintaesimerkkejä

Oheiset hintaesimerkit ovat suuntaa antavia. Työt sisältävät usein erilaisia toiveita ja tarpeita, joten lopullinen hinta on tapauskohtainen mutta aina etukäteen tiedossasi.

  • 100% tyytyväisyystakuu! Töihin sisältyvät luonnoskierrokset, joiden avulla tiedät missä mennään, jotta lopputulos on varmasti toivotunlainen.

  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia painokustannuksia. Voin tarvittaessa auttaa löytämään valmistajan painotuotteillesi (käyntikortit, esitteet yms).

Persoonalliset kuvitukset

Kuvittamalla herätetään teksti eloon ja viedään viesti perille brändisi näköisesti. Sitä voidaan tehdä kirjoihin sekä lehtiin, mainontaan ja markkinointiin. Parhaimmillaan kuvittamalla pitkäkin teksti saadaan paketoitua selkeäksi, visuaaliseksi ja huomiota herättäväksi kuvaksi.

Myös kuvituksissa käytetään luonnoskierroksia, joista asiakas saa valita mieleisensä jatkoon.

peukku

Tässä on Arska (Kalustetalo Arvo Virtanen Oy). Arska suunniteltiin kauppiaan kuvan sekä aurinkoisen olemuksen pohjalta ja näkyy tiiviisti heidän markkinoinnissaan. Haluaisitteko tekin oman hahmon?

Syksyllä 2019 julkaistun kirjan “Koiran käyttäytyminen ja persoonallisuus” (Katriina Tiira) sivuja elävöittävät myös piirtämäni kuvat.

Portfolio

mm. tällaisia töitä olen ollut toteuttamassa

Yhteydenotto

  • hanna(a)caston.fi
  • Tampere