Dokumentaarinen hääkuvaus

Vaikka hääkuvaus ei kuulu tällä hetkellä päätuotteisiini, teen sitä edelleen yhtä suurella sydämellä kuin ennenkin – aina vuodesta 2015 lähtien. 

Dokumentaarisessa kuvauksessa hääpäivän tapahtumat kuvataan juuri kuten ne ovat tapahtuneet. Vahvuuteni on ikuistaa ohikiitävät hetket kuvamuistoiksi vallitsevassa valossa pieniä yksityiskohtia unohtamatta.

"

Hinnat

Sesonkiaikana (toukokuusta lokakuuhun) en tee alle 6 tunnin hääkuvauksia.

  • 6 tuntia alkaen 780 €
  • 8 tuntia alkaen 920 €
  • 10 tuntia alkaen 1100 €

 

Kysy tarjous teidän päivällenne!

Varaus vahvistetaan maksamalla loppusummasta hyvitettävä varausmaksu, joka on 20% kokonaishinnasta. Lisäksi tehdään sähköisesti allerkirjoitettava kuvaussopimus.

Asun Tampereella mutta toinen kotini on Oulussa. Matkakorvaukset huomioidaan tapauskohtaisesti juuri teille räätälöidyssä paketissa.

Ennen hääpäivää pidämme kuvauspalaverin, jossa käymme läpi päivän aikataulja sekä yksityiskohtia. Samalla tulemme toisillemme tutuksi, jotta hääpäivänä yhteistyö toimii luontevammin.

Kuvat toimitetaan neljän viikon sisällä nettigallerian kautta, jonka linkkiä voitte jakaa myös vieraillenne.

Portfolio

Päätös tärkeän päivänne ikuistajasta kannattaa tehdä kuvien sekä kuvaustyylin perusteella. Annan mielelläni nähtäväksi pyydettäessä myös kokonaisia kuvakansioita, jolloin näette millaisia kuvakokonaisuuksia eri pituisista hääjuhlista olen kuvannut sekä toimittanut.

Kuvaaja

Olen Hanna Heinonen, oululaislähtöinen tamperelainen ja päätoiminen yrittäjä markkinointiviestinnän sekä valokuvauksen parissa. Omaan vahvan taustan sekä hevosten että koirien parista lähes 30 vuoden ajalta. Ei ole siis sattumaa, että ne ovat myös valokuvissani vahvasti mukana.

Valokuvauksessa tyylini on dokumentaarinen ja vahvuuteni vangita kuviin aitoa tunnetta haastavissakin olosuhteissa.

Yhteydenotto

HANNA HEINONEN
Y-tunnus 2772942-4

Parhaiten olen tavoitettavissa sähköpostitse sekä sivuston yhteydenottolomakkeen kautta.