Dokumentaarinen hääkuvaus

Tampere | Oulu | koko Suomi

Dokumentaarinen hääkuvaus

Alusta asti oli kuin oltaisiin tavattu jo aiemminkin eli oli helppoa ja mukavaa ja luontevaa toimia kuvaushetkissä. Odotan jo innolla loppuja kuvia! Oli ihana katsoa heti aamusta nämä kuvat!
M & j
2017

info

Vaikka hääkuvaus ei kuulu tällä hetkellä päätuotteisiini, teen sitä edelleen yhtä suurella sydämellä kuin ennenkin – aina vuodesta 2015 lähtien. 

Dokumentaarisessa kuvauksessa hääpäivän tapahtumat kuvataan juuri kuten ne ovat tapahtuneet. Vahvuuteni on ikuistaa ohikiitävät hetket kuvamuistoiksi vallitsevassa valossa pieniä yksityiskohtia unohtamatta.

Sesonkiaikana (toukokuu-lokakuu) kuvaan vain yli 6 tunnin kuvauksia. Alla olevat hinnat ovat suuntaa antavia. Pyydä tarjous juuri teidän tarpeisiinne räätälöitynä!

6h

alkaen 780€

8h

Alkaen 920€

10h

Alkaen 1100€

Hyvä tietää

Kuvauksen varaus

Varaus vahvistetaan maksamalla loppusummasta hyvitettävä varausmaksu, joka on 20% kokonaishinnasta. Lisäksi tehdään sähköisesti allerkirjoitettava kuvaussopimus.

Matkakorvaus

Asun Tampereella mutta toinen kotini on Oulussa. Matkakorvaukset huomioidaan tapauskohtaisesti juuri teille räätälöidyssä paketissa.

Kuvauspalaveri

Ennen hääpäivää pidämme kuvauspalaverin, jossa käymme läpi päivän aikataulja sekä yksityiskohtia. Samalla tulemme toisillemme tutuksi, jotta hääpäivänä yhteistyö toimii luontevammin.

Kuvien toimitus

Kuvat toimitetaan neljän viikon sisällä nettigallerian kautta, jonka linkkiä voitte jakaa myös vieraillenne.

Päätös tärkeän päivänne ikuistajasta kannattaa tehdä kuvien sekä kuvaustyylin perusteella. Annan mielelläni nähtäväksi pyydettäessä myös kokonaisia kuvakansioita, jolloin näette millaisia kuvakokonaisuuksia eri pituisista hääjuhlista olen kuvannut sekä toimittanut.

Videokuvaus

Valokuvauksen lisäksi olen varattavissa myös videokuvaajaksenne. 

Hinnat alkaen 150 € / tunti

  • 1 minuutin teaser-video sosiaaliseen mediaan jaettavaksi
  • 3-6 minuutin videokooste taustamusiikin kera 

Pyydä tarjous juuri teidän päiväänne! 

HUOM! Koska palvelu on uusi, ei häävideoista ole olemassa vielä esimerkkejä näytettäväksi. Siksi tarjoan häävideokuvausta ajalle lokakuu 2020 – huhtikuu 2021 tarjoushintaan (90 € / tunti). Urheilukuvausten puolelta esimerkki videokoosteesta TÄÄLLÄ.

Ota yhteyttä

Yhteydenotto

  • hello(a)hannaheinonen.com
  • Tampere

Hanna Heinonen
tmi Hanna M Heinonen
Y-tunnus: 2772942-4

hello(a)hannaheinonen.com
www.hannaheinonen.com

2020 © Hanna Heinonen | All Rights Reserved.