info.

Yrityksen takana toimii markkinoinnin monitaituri, jonka missio on tuottaa erottuvaa viestintää, pelastaa päiviä ja helpottaa asiakkaidensa liiketoimintaa.

Tervetuloa lukemaan minusta lisää!

Hanna
Heinonen

Hanna

Olen oululaislähtöinen tamperelainen yrittäjä, valokuvaaja ja markkinointiassistentti. Toimin siellä missä tarvitaan – ulkomaita myöten.

Yritys on perustettu kesällä 2016, jolloin toimin sivutoimisena valokuvaajana turvallisuusalan päivätyön ohella. Työn ohella olen käynyt markkinointiviestinnän ammattitutkinnon ja  syksyllä 2019 siirryin päätoimiseksi yrittäjäksi. Siitä lähtien olen tarjonnus myös markkinointiassistentin sekä graafisen suunnittelun palveluita.

Vahvuuteni on visuaalinen tarinankerronta, joka juontaa juurensa sadoista hevosaiheisista sarjakuvista ja novelleista, joita lapsuudessa toteutin pöytälaatikon pohjalle. Työssäni hyödynnän monipuolista osaamistani kattavasti sekä sisällöntuotannon ympärillä tapahtuvaa draaman kaarta. Palveluihini kuuluu myös strateginen suunnittelu ja tuloksien mittaaminen.

Valokuvaajana kuvaan miljöössä, pääosin luonnonvaloa hyödyntäen. Tyylini on dokumentaarinen ja tarkkaileva, ja tavoitteeni on vangita aina tilanteen aidot tunteet ja tapahtumat. Lemmikkikuvissa haluan korostaa eläimien omaa persoonallisuutta sekä lemmikin ja omistajan luottamusta toisiinsa.

Teen mielelläni yhteistyötä mm. tuotemerkkien, yritysten, yhdistysten, urheiluseurojen ja tapahtumajärjestäjien kanssa! Teen toimeksiantoja myös medialle ja olen satunnaisesti käytettävissä kiireapulaisena.

Verkostoidun mielelläni myös LinkedInissä eri alojen osaajien kanssa.

 
”Heinonen on menestynyt tehtävässään kiitettävästi myös vaativissa olosuhteissa. Hän on kuvaajana loistava – kunnianhimoinen, monipuolinen, näkemyksellinen ja taitava. Hän pystyy työskentelemään nopeasti ja tehokkaasti paineen alla. Heinosella on hieno turnauskestävyys, mikä on käynyt ilmi mm. suurtapahtumien tallentamisessa kuvina aamusta iltaan. Heinonen työskentelee kiitettävän itsenäisesti, vastuullisesti ja oma-aloitteisesti.”
S. Holma
Viestintäpäällikkö, SRL

Mediassa julkaistuja kuviani

Mediassa on julkaistu useita kuviani myös kansainvälisesti.

Yhteydenotto