Kun tarvitset valokuvaajan markkinointiinne jossa on koiria tai hevosia, on hyvä että kuvaaja osaa tuoda myös eläimen hyvinvointia sekä edustavimpia puolia esille, ymmärtää eläinkuvauksen haasteet ja osaa ajatella kuvausta myös markkinoinnin kannalta. On tärkeää löytää henkilö, joka työskentelee visiosi eteen mutta huolehtii, että myös eläin näyttää hyvältä.

Olen tottunut työskentelemään luovana kumppanina markkinoinnin ja median parissa. Kuvaan paljon ratsastuksen suurtapahtumissa ja kauttani on saatavilla myös uutiskuvat sekä muut kuvat median käyttöön nopeallakin aikataululla.

Kaupallinen kuvaus

Brändin lifestyle-kuvat

Kattava kuvagalleria lifestyle-tyylillä kuvattuna. Kuvia työskentelystäsi pieniä yksityiskohtia unohtamatta. 

Kuvia voit hyödyntää mainonnassa, markkinoinnissa ja sosiaalisen median sisällössäsi. 

Kuvaus räätälöidään yksilöllisesti ja se voi kestää tarvittaessa myös koko työpäivän ajan. Tavoitteena on saada aina mahdollisimman kattava kuvagalleria, joka palvelee pitkään ja monipuolisesti. 

Mainoskampanjat

Onko sinulla tuote, jolle tarvitset mainoskampanjan? Kuvat, videot tai vaikka koko paketin?

Yritykseni tarjoaa myös markkinointiviestinnän palvelut. Yksin tai yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme suunnitella ja toteuttaa eläinten ystävät tavoittavat mainokset ja markkinointikampanjat.

Kuvapankki

Olen kuvannut aktiivisesti mm. eri tapahtumissa kymmenen vuoden ajan ja kuvia on kertynyt sen myötä kymmeniä (ellei jopasatoja) tuhansia. Näistä olen koonnut myös kuvapankkiin kansion, josta kuvat ovat ostettavissa kuvituksiin sekä markkinointiin. 

HUOM! Kuvapankki ohjeineen on vielä rakenteilla. 

MEDIALLE

Lehtikuvaus

Kuvaan aktiivisesti eri hevostapahtumissa ja ratsastuskilpailuissa, joista kuvat ovat myynnissä myös uutiskuviksi.

Teen kuvauskeikkoja myös median toimeksiantona.

Yhteydenotto

”Heinonen on menestynyt tehtävässään kiitettävästi myös vaativissa olosuhteissa. Hän on kuvaajana loistava – kunnianhimoinen, monipuolinen, näkemyksellinen ja taitava. Hän pystyy työskentelemään nopeasti ja tehokkaasti paineen alla. Heinosella on hieno turnauskestävyys, mikä on käynyt ilmi mm. suurtapahtumien tallentamisessa kuvina aamusta iltaan. Heinonen työskentelee kiitettävän itsenäisesti, vastuullisesti ja oma-aloitteisesti.”
S. Holma
Viestintäpäällikkö, SRL

Hanna Heinonen
tmi Hanna M Heinonen
Y-tunnus: 2772942-4

hello(a)hannaheinonen.com
www.hannaheinonen.com

2020 © Hanna Heinonen | All Rights Reserved.